Joan Nin responsable de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, en substitució de Mar Lleixà

Actualment, i des de fa 18 anys, exerceix com a metge adjunt del Servei d’Urgències de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

per Aguaita.cat, Tortosa | 23 de juliol de 2021 a les 17:01 |
Salut ha nomenat els nous delegats i delegades de la Conselleria de Salut i gerents territorials de quatre regions sanitàries del Servei Català de la Salut. Els canvis s’han dut a terme a les Regions Sanitàries del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre, l’Alt Pirineu i Aran, i la Catalunya Central. 
Els nous nomenaments responen al procés per configurar un nou equip directiu territorial que garantisca l'efectivitat en la implementació de les polítiques de salut, atenent a la diversitat i les necessitats de les diverses regions. 


Dolça Cortasa ha estat nomenada com a nova gerent a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, qui agafa el relleu de Ramón Descarrega.

Joan Nin ha estat nomenat com a responsable de la Regió de les Terres de l’Ebre, en substitució de Mar Lleixà.


Felip Benavent ha esdevingut nou gerent de la Regió de l’Alt Pirineu i Aran, unes funcions que abans ocupava Divina Farreny.

Imma Cervós ha estat nomenada com a gerent de la Regió de la Catalunya Central, cobrint la vacant de Núria Puig, qui es va jubilar i va substituir Teresa Sabaté, fins ara gerent en funcions.

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, agraeix el treball dels fins ara gerents d’aquestes quatre regions sanitàries, especialment durant la gestió de la present pandèmia.

Joan Nin (Terres de l’Ebre)

Joan Nin Cervellera (Cabrils, 1960).
Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Al llarg de la seua carrera professional ha exercit com a metge dels Serveis d’Urgències de diferents centres hospitalaris, com l’Hospital de Mataró, l’Hospital Evangèlic de Barcelona, 
l’Hospital Municipal de Badalona o a Urgències de Traumatologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona.
Actualment, i des de fa 18 anys, exerceix com a metge adjunt del Servei d’Urgències de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, alhora que és director mèdic de l’entitat Ability Salud de Tarragona. 
Des de fa 7 anys és membre del Consell de Direcció de Salut de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, com a vocal, a proposta de l’Associació Catalana de Municipis. 
 

 

Participació