El CAT publica la «Intrahistòria del minitransvasament» segons Antonio Faura

Amb motiu dels 40 anys de la Llei 18/81, el polític i advocat ebrenc explica com es va gestar la llei que va donar origen al Consorci

Exemplars del llibre signat pel periodista Tomàs Carot
Exemplars del llibre signat pel periodista Tomàs Carot | Cedida
Aguaita.cat
21 de juliol del 2021
Actualitzat a les 15:59h
El Consorcid'Aigüesde Tarragona, a través del periodista TomàsCarot, i amb motiu dels 40 anys de l’aprovació de la Llei, ha volgut editar una publicació on es deixa constància de les negociacions i dificultats, per totes les bandes, que va suposar arribar a un consens de la Llei 18/81 d’actuacions en matèria d’aigües a Tarragona.

La publicació, que rep el nom de Converses amb l’autor, redactor i ponent de la llei 18/81. Intrahistòria de la Llei del “minitransvasament” neix fruit de diverses entrevistes amb el polític i advocat ebrenc, AntonioFaura. Faura explica com es va viure el procés de negociació de la llei viscut a cavall de dues legislatures i un intent de cop d’Estat entremig.

Tal i com indica Carot en la presentació d'esta publicació “Les vicissituds, les negociacions polítiques, els entrebancs i la fermesa queden reflectides i associades als noms propis dels protagonistes. En una perspectiva del temps, Antonio Faura relata fets i recorda circumstàncies”.