1 de 10

L'Ajuntament de Tortosa millora la rodadura del camí de Tortosa a Amposta

La intervenció s'ha dut a terme en el tram que va des de la Sucrera fins al Centre de Tecnificació del Rem i ha suposat una inversió propera als 50.000 euros

Nou asfaltat al camí de Tortosa a Amposta | Cedida
per Aguaita.cat, Tortosa | 5 de juliol de 2021 a les 17:28 |
L'Ajuntament de Tortosa ha dut a terme la renovació del ferm de rodadura del camí de Tortosa a Amposta, amb una nova capa d'asfalt. La intervenció s'ha dut a terme en el tram que va des de la Sucrera fins al Centre de Tecnificació del Rem i ha suposat una inversió propera als 50.000 euros.

Esta actuació s'ha dut a terme per reformular l'execució que el consistori tortosí considera "deficient" que va fer mesos enrera el Consell Comarcal del Baix Ebre en l'execució del vial de bicicletes de l'antiga via del Carrilet. Aquella actuació no s'ajustava als requisits fixats per l'Ajuntament de Tortosa, motiu pel qual es va instar el Consell Comarcal a refer-la.


Ara, amb la renovació de l'asfaltatge a càrrec de l'Ajuntament s'ha aconseguit una millora que garantirà de manera més adequada la seguretat de les persones que van en bicicleta per este tram, així com l'accés dels propietaris a les seues finques.

 

Participació