Opinió
15/07/2019
Assumpta Arasa
«Espardenyes, avarques, menorquines, sandàlies, crops, xancletes, esclops i tantes i tantes sabatetes que tenim i cap de còmoda si ets xiqueta i vols córrer i jugar a futbol!»
10/07/2019
Anton Monner
«Ho feu molt malament polítics catalans! Molt! Però teniu la sort que malgrat l'engany i la tristor seguirem manifestant-vos contra la discriminació, la injustícia i el mal govern dels espanyols»
08/07/2019
Jesús Colomé
«L'atracció econòmica que pugui provocar l'àrea metropolitana de Barcelona no té un efecte tan depredador sobre l'àrea que l'envolta, ni té un abast comparable al centralisme madrileny»
04/07/2019
Anna Ferràs
«Estudia i marxa. Ja vindràs a festes. Mos han educat tant d'esta manera que comencem a educar els nostres fills perquè marxin, no només de poble, sinó del país. El futur està a Europa o als Estats Units, sento dir als xiquets»
03/07/2019
Àlex de la Guia
«Ja portem molts dies plorant per la nostra terra, els nostres camps i les nostres granges. Ara toca treballar per tornar a somriure, toca ser solidari amb qui ho ha perdut tot, com ho hem sigut amb els bombers i les persones desallotjades per les flames»
02/07/2019
Eva Campomar
«Volem compartir una acció de reivindicació per donar visibilitat a la necessitat de què aquelles persones que tinguin un arbre a prop, el pugin, l'olorin, el toquen, l'abracen i que les seues imatges viatgen per tot arreu»
26/06/2019
Oriol Fuster Cabrera
«Son de un vuelo que tenía que coger para presentar Una gestión diferente del dolor en el Museu Nacional d’Art de Catalunya. Tenía que estrenarla mañana, pero se anularon todos los actos del Museu por imperativo institucional. Por tu visita, vaya»
20/06/2019
Pura Serena Barrobés
«Un procés de dol quan patim qualsevol tipus de pèrdua al llarg de la vida: per exemple, les renúncies als somnis irrealitzables, la pèrdua de la joventut, la pèrdua de la salut, la mort d’un animal de companyia, el trencament d’una relació...»
17/06/2019
Eladi Galbe
«Ens cal treballar junts en clau territorial per posar en valor allò que som i allò que volem ser.»
17/06/2019
Anton Monner
«La sentència ja la tenien escrita des de fa mesos. La seva consciència d’espanyols i de la unitat d’Espanya ara els traeix. Saben que no poden condemnar i la majoria dels espanyols els la demanen»
Pàgina 2 de 29