Opinió
23/03/2019
Isa Castell
«Demanem que no hi hagi discriminació amb el sexe femení per ocupar càrrecs importants, però què passa quan no hi ha dones decidides a ocupar-ho? El lloc és ocupat per l’altre sexe. Marta ha estat allí i la seva vàlua ha fet que ocupi aquest càrrec»
23/03/2019
Pura Serena Barrobés
«Algú a qui aquest infant s'estima li està fent mal i, si algun cop s'atreveix a explicar-ho, la majoria de les vegades l'obliguen a callar i amagar-ho, pel "bé de la família".»
19/03/2019
Anton Monner
«Recorden un polític també canviant, segons bufava el vent, que ensenyava davant de la gent com menjava sardina i, en canvi, als millors restaurants s’atipava de mariscs, conegut per Alejandro Lerroux? »
18/03/2019
Assumpta Arasa
«Tant a la pròpia pell com a la de quasi totes les meves amigues, hem patit violència física o sexual. I això vol dir, homes, que: les filles que teniu segurament, en algun moment, la patiran, les mares que teniu segurament, en algun moment, l’han patit, que les germanes que teniu segurament, en algun moment, també les han agredides i a les vostres xicotes,...»
14/03/2019
Helena Escoda
«La societat catalana ha demostrat amb escreix que és conscient que les festes tradicionals amb bous, encara que no impliquin la mort dels animals, són un abús i una forma de maltractament»
11/03/2019
Guillem Riba
«Hem creat una campanya de Verkami a través de la qual volem aconseguir finançament per imprimir el número màxim d'exemplars possibles»
09/03/2019
Anton Monner
«La sentència la tenien escrita i als seus subconscients la tenen, la volen i la societat civil que els envolta els obliga a no tòrcer gaire allò que desitgen»
05/03/2019
Manel Masià
«A la feina, quan tractem amb persones, sovint és mira poc a la cara i massa el rellotge, el mòbil o la caixa enregistradora per fer calaix. No sempre som capaços de posar-nos en la pell del que tenim al davant.»
04/03/2019
Joan Alginet
«Només prenent consciència tots junts del que tenim, tal com és, sense disfresses ni maquillatges, sabem qui som, perquè, en definitiva, el nostre Deltebre estimat som totes i tots en un; estimar-lo és estimar-nos.»
04/03/2019
Àlex de la Guia
«Fa 18 anys va néixer la Plataforma en Defensa de l'Ebre, i amb ella una cultura de respecte al nostre riu i al nostre territori. Hem vist que la constància i la il·lusió és la clau de tot el que es fa a la vida, sigui un projecte o organitzar-te per aconseguir un objectiu»
Pàgina 2 de 26