Amposta retira pancartes i llaços grocs, però n'apareixen nous pintats a l'entrada

L'Ajuntament ha atès al requeriment de la Junta Electoral que li donava 12 hores per retirar símbols

Este matí han aparegut davant l'entrada llaços grocs i estelades pintats al terra.
Este matí han aparegut davant l'entrada llaços grocs i estelades pintats al terra. | Cedida
Redacció
27 de març del 2019
Actualitzat el 28 de març a les 9:18h
L'Ajuntament d'Amposta ha retirat este la pancarta a favor dels presos i exiliats de les façanes dels edificis consistorials, després de rebre l'ordre de la Junta Electoral de Zona arran de la denúncia del PP, que donava 12 hores per fer-ho. Segons les resolucions de la Junta, alineades amb les que ha fet la Junta Electoral Central en relació als edificis públics de la Generalitat, la col·locació d'esta simbologia "vulnera flagrantment" la neutralitat del consistori. 

L'asfalt de la plaça de l'Ajuntament, immediatament davant les escales d'entrada al consistori ha aparegut este matí a primera hora, però, amb llaços grocs i estelades.

El PP també havia demanat prohibir als funcionaris públics exhibir llaços en l'exercici de les seves funcions però la petició no es va tenir en compte.

A primera hora del matí, l'Ajuntament d'Amposta ha retirat la pancarta en favor dels presos polítics i una altra amb dos llaços grocs impresos que estaven penjades a la façana. El consistori ja va haver de retirar-les durant la campanya electoral de les eleccions del 21 de desembre del 2017. 
 

Façana de l'Ajuntament d'Amposta sense la pancarta dels presos polítics ni els llaços grocs. Foto: Cedida