L'ICS Ebre dintre del marc del Programa Salut i Escola (PSiE) ha fet una intervenció de promoció de l’alimentació saludable i la prevenció de trastorns de la conducta alimentària, a un centenar d’alumnes de primer d’ESO de l’Institut Cristòfol Despuig, de Tortosa.
L’activitat ha sigut coordinada per Sonia Ponce López, referent del programa Salut i Escola, i realitzada conjuntament amb Marta Mauri Gómez, nutricionista recentment incorporada a l’ICS Ebre que dona suport als EAPs de Tortosa Est, Tortosa Oest i a la Línia Pediàtrica, i també, amb la coparticipació de tres alumnes del grau d’infermeria de la URV.
Promoció d'hàbits alimentaris saludables als alumnes de l’Institut Cristòfol Despuig
L'ICS Ebre vol promoure l’alimentació saludable i la prevenció de trastorns de la conducta alimentària, a un centenar d’alumnes de primer d’ESO de l’Institut Cristòfol Despuig
ARA A PORTADA
Publicat el 25 de febrer de 2022 a les 16:24
Actualitzat el 25 de febrer de 2022 a les 16:38
Et pot interessar
-
Societat
CGT Ebre instal·la un punt d’assessorament laboral i recollida d’aliments on VOX va situar-se fa una setmana a Tortosa
-
Societat
Deltebre avança en les actuacions al Passeig del Carrilet per reduir el risc d’inundacions
-
Societat
Instal·lats els panells solars fotovoltaics per a autoconsum col·lectiu a Bot i Vilalba dels Arcs
-
Societat
Amposta impulsa la comprensió lectora entre els infants de primària
-
Societat
Arxivers i restauradors recuperen el patrimoni documental de Godall afectat pels aiguats
-
Societat
Cinc treballs guardonats en els premis de Periodisme a les Terres de l'Ebre
