L'àrbitre diu prou i suspèn el Rapitenca-Mollerussa en rebre insults

Xavier Ariño Jiménez dona per acabat el partit i ara li toca al comitè de competició decidir quin és el següent pas a fer, el més probable és que el club lleidatà torni a la Ràpita

Una pilota de futbol, en imatge d'arxiu
Una pilota de futbol, en imatge d'arxiu | PHV
Nació
01 d'abril del 2024
Actualitzat el 09 d'abril a les 11:50h

Era el minut 75 quan l'àrbitre del Rapitenca-Mollerussa ha fet sonar el xiulet per indicar que el partit havia acabat. Xavier Ariño Jiménez se n'ha afartat de rebre insults i quan el matx entre tots dos equips estava més igualat, amb un 0-0 al marcador, ha decidit posar-hi punt final i enviar els esportistes a vestidors.

No és el primer cop ni malauradament tampoc serà l'últim en què un partit de futbol ha d'acabar per insults o agressions a algun dels seus participants. En aquesta ocasió li ha tocat el rebre a Ariño en un partit de Tercera RFEF disputat a la Ràpita.

Els insults que ha rebut el col·legiat han començat ja a la primera part. En un primer moment, el mateix Ariño ha fet una advertència que s'ha traslladat per megafonia perquè s'aturessin els comentaris despectius. En cas de no ser així, suspendria el partit. La graderia, però, ha fet cas omís de l'avís i ha continuat amb el seu comportament.

Fins i tot els Mossos d'Esquadra s'han desplegat a la zona, davant la necessitat de l'equip arbitral de protegir la seva seguretat, que han considerat, no estava garantida si continuaven endavant amb el duel. Per això, finalment han donat per acabat el partit.

Ara la pilota és a la teulada del comitè de competició, organisme que haurà de dilucidar quin és el següent pas. El més probable, han indicat els i les expertes, és que el Mollerussa hagi de tornar fins a l'Ebre per acabar els 15 minuts que falten més l'afegit.