Dos homes han resultat ferits este dilluns a conseqüència de la deflagració d’un quadre elèctric a l’empresa Aritosa, situada a la partida del Figueral de Masdenverge. Un dels afectats, de 43 anys, ha patit ferides greus per cremades de primer i segon grau al seu cos i, segons ha confirmat el Servei d’Emergències Mèdiques (SEN) ha estat traslladat en helicòpter a la Unitat de Cremats de l’hospital de la Vall d’Hebron, a Barcelona. El segon treballador, de 34 anys, ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l’hospital comarcal d’Amposta.
L’avís s’ha donat a les 10.45 hores i han acudit a l’emergència dos dotacions dels Bombers, dos ambulàncies i un helicòpter del SEM i els Mossos d’Esquadra per investigar les circumstàncies dels fets. L’empresa es dedica a la preparació i venda de materials per a la construcció.
Dos ferits arran d’una deflagració en una empresa a Masdenverge
Un dels afectats ha estat evacuat en helicòpter amb ferides greus a l’hospital de la Vall d’Hebron i el segon ha estat traslladat a Amposta

ARA A PORTADA
-
-
-
Les entitats ecologistes són admeses com a acusació en cas dels abocaments irregulars a Riba-roja d'Ebre Redacció
-
Un programa per afavorir el benestar emocional dels alumnes guanya el Campus Challenge de la URV Redacció
-
Condemnen la responsable de l'alberg d'animals de Camarles per maltractament i intrusisme professional Redacció
Publicat el 05 d’agost de 2019 a les 18:48
Actualitzat el 05 d’agost de 2019 a les 18:50
Et pot interessar
-
Societat Un any de la gran ferida al Coll de l'Alba: aixi evoluciona el bosc cremat al 2024
-
Societat Deltebre, pioner a les Terres de l’Ebre en la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents
-
Societat Una forta pedregada a Morella genera problemes viaris i deixa el paisatge blanc
-
Societat Una vuitantena d'efectius d'emergències testen com actuarien en un cas de fuita d'amoníac al port de la Ràpita
-
Societat Un viatge a la moda d’ahir: el nou catàleg d’indumentària de la Festa del Mercat a la Plaça
-
Societat La Diada de l'Ostra de l'Ampolla encén la primavera gastronòmica a la costa ebrenca