Les Badies dels Alfacs i del Fangar, al Delta de l'Ebre, concentren la producció d'ostra a Catalunya. La carn d'este marisc és suau i molt saborosa, i es consumeix fresca, però segur que molts de vosaltres, si n'heu tingut mai una a les mans, no heu sabut ni per on començar.
Us hi heu escarrassat mai, per obrir una ostra, i n'heu sortit amb les mans perjudicades? Només us cal mirar este vídeo, en què Albert Grassa, del Musclarium de La Ràpita, ens explica el secret en uns segons. No us el perdeu!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lhkVpEA3pyg[/youtube]
Com obrir una ostra del Delta en 10 segons?
Des del Musclarium, el secret d'obrir una ostra sense cap esforç

ARA A PORTADA
Publicat el 21 de setembre de 2016 a les 10:00
Actualitzat el 21 de setembre de 2016 a les 10:09
Et pot interessar
-
Societat Què fer el cap de setmana de l'15 al 17 d'agost a les Terres de l'Ebre?
-
Societat Neix l'entitat Suport Terres de l'Ebre per establir canals d'ajut a través del voluntariat
-
Societat L’Ajuntament de Tortosa ha començat obres de reforma al centre d’acollida d’animals
-
Societat Tres terratrèmols a la zona del projecte Castor reobrin el debat sobre la seguretat del segellament dels pous
-
Societat L’Hospital Verge de la Cinta supera el tràmit clau per ser hospital universitari de la URV
-
Societat L'eclipsi total del 2026 trenca la tendència del turisme: reserves a un any vista a les Terres de l'Ebre