Pere Montserrat, nou gerent territorial de l'ICS al Camp i l'Ebre

Substitueix en el càrrec Julio Garcia Prieto que inicia un nou projecte professional

Redacció
24 de desembre del 2013
El Consell d'Administració de l'Institut Català de la Salut (ICS) ha nomenat Pere Àngel Montserrat Ollé nou gerent territorial al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Montserrat substitueix en el càrrec Julio Garcia Prieto que inicia un nou projecte professional. El nomenament es farà efectiu el proper 1 de gener. El doctor Pere Montserrat ha dirigit, durant els darrers tres anys, l'Organització Catalana de Transplantaments (OCATT). Abans havia estat director d'Estratègia i Organització del SEM, director general de Clíniques de Catalunya del Grup l'Aliança, director de l'Institut Català d'Avaluacions Mèdiques, o director de projectes de l'Hospital Germans Trias i Pujol, entre altres.
 
D'altra banda, el Consell d'Administració de l'empresa pública Gestió i Prestació de Serveis de Salut (GiPSS) va aprovar el passat divendres 20 de desembre sol·licitar al Govern de la Generalitat la compatibilitat del doctor Pere Montserrat per tal que també dugui, de forma única, la gerència de GIPSS, amb l'objectiu de potenciar les sinergies entre l'ICS i GiPSS, i reforçar el conveni de col·laboració entre proveïdors a la ciutat de Tarragona. 
 
El nomenament de Montserrat es produeix tan sols un mes després que Garcia Prieto hagués dimitit del seu càrrec com a gerent de GIPSS -l'ocupava des del mes de juny, i dedicar-se exclusivament a la gerència territorial de l'ICS, càrrec que ha ocupat des del juny del 2011.