L'alcalde de Flix reclama millores en la línia de trens R-15

La decisió de Renfe de suprimir el servei de venda de bitllets per finestreta a l’estació de Flix, no ha agradat al consistori

L'alcalde de Flix reclama millores en la línia de trens R-15.
L'alcalde de Flix reclama millores en la línia de trens R-15. | Cedida
Redacció
16 de gener del 2020
Actualitzat a les 20:53h
L'alcalde de Flix, Francesc Barbero ha demanat públicament millores per a la línea de tren R-15 que considera ha anat a pitjor amb les darreres modificacions ferroviàries del corredor del mediterrani. La decisió de Renfe de suprimir el servei de venda de bitllets per finestreta a l’estació de Flix, no ha agradat al consistori. Les modificacions de no vendre a través de les guixetes van implementar-se a partir del dia 1 de Gener. “És una mala notícia pedre el servei, malgrat que l’horari de venda de bitllets ja no cobria la totalitat del servei que es donaven des de Flix, i sovint la guixeta estava tancada per manca de personal”, afirma. L'Ajuntament reclamarà a Renfe que almenys instal·le megafonia i una pantalla informativa per als usuaris.

El batlle de Flix també ha anunciat que es convocaran mobilitzacions. Pensen que la Ribera d’Ebre ha quedat al marge de l’alta velocitat, i que només poden anar per la C-12 amb un servei d’autobusos molt precari. De fet, esta és una de les queixes de la comarca a la Taula de Mobilitat de les Terres de l’Ebre.

"Només la construcció de la futura estació central del Camp a l'encreuament de l'R15 amb el nou corredor (i no a l'aeroport com es pretén) podria revertir en part l'allunyament dels serveis que ara hi ha. Hi som a temps?", es pregunta el batlle de flix en una de les seues darreres piulades.