Els treballadors de l'Hospital de la Santa Creu han denunciat amenaces segons Junts per Tortosa

Meritxell Roigé lamenta que l’alcalde, com a màxim responsable de l’hospital, no estiga al cas de la situació

L'hospital de la Santa Creu de Jesús, en una imatge d'arxiu
L'hospital de la Santa Creu de Jesús, en una imatge d'arxiu | Arxiu
Aguaita
17 d'abril del 2024
Actualitzat a les 9:17h

El comitè d’empresa de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús va emetre el passat dia 3 d’abril un comunicat on lamenta que la direcció de l’hospital haja coaccionat els treballadors perquè “no es demanen permisos a Setmana Santa, Nadal ni assumptes propis, ni els dos dies sols de vacances en festiu”. Unes amenaces que, segons el comitè, passen per “emprendre mesures dràstiques que poden comportar l’acomiadament dels treballadors”.

Durant el ple ordinari del mes d’abril, Junts per Tortosa va demanar explicacions al màxim responsable i president del consell d’administració de Gesat, al senyor Jordan, sobre el dur comunicat. La portaveu de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, va qualificar com a “molt greu” que s’estigui amenaçant als treballadors d’esta manera i preguntant “Què pensa fer el senyor Jordan? Li sembla bé? Què pensa fer al respecte?”.

Davant la resposta de l’alcalde, qui simplement es va excusar dient que no estava al cas de la situació, Roigé va lamentar que, una vegada més, l’alcalde “no estès al cas” d’un comunicat del dia 3 d’abril, el 8 d’abril. “Si jo hagués tingut un comunicat d’este tipus crec que ho hagués sabut el mateix dia i hagués donat una resposta immediata”, va replicar Roigé, afegint que “si dies després encara no saben què passa a l’hospital, queda molt clar la gestió que en fan”.

Cal recordar que Junts per Tortosa ha forçat la convocatòria d’un ple extraordinari, que se celebrarà el divendres 19 d’abril. Durant este ple es debatrà la situació de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús i un dels punts inclosos a l’ordre del dia seran les condicions laborals dels professionals, a més de poder tractar amb profunditat la gestió financera i el passat, present i futur de l’Hospital.

Arxivat a