Esquerra presenta els nou ebrencs integrants de la candidatura al Parlament de Catalunya

El president de la federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana, Albert Salvadó, és el número dos de la llista a la demarcació

Redacció
11 d'abril del 2024
Actualitzat a les 16:35h
Els candidats ebrencs d'ERC al Parlament
Els candidats ebrencs d'ERC al Parlament | Cedida

Esquerra ha presentat els nouebrencs integrants de la candidaturaalParlament reivindicant que tenen un projecte clar i de progrés per continuar fent avançar les Terres de l’Ebre

El president de la federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana i númerou dels candidats ebrencs a les eleccionsalParlament, AlbertSalvadó, ha afirmat que “som aquells que tenim com a màxima prioritat treballar per les Terres de l’Ebre i per Catalunya, perquè treballant pel país, defensem que la gent d’aquí visque millor i tingue més oportunitats”.

Salvadó ha destacat que “assumim la responsabilitat i no esperem que ens facen les coses, sinó que apostem per unes Terres de l’Ebre amb autoestima, exigents i amb oportunitats. En menys de tres anys s’han posat les bases per fer unes Terres de l’Ebre més fortes, més atractives, i s’han generat consensos amb els diferents actors, agents i entitats, en projectes estratègics pel territori. És el cas del nouhospitaluniversitari de les Terresdel’Ebre, l’EstratègiaDelta, la ReservadelaBiosfera de les Terres de l’Ebre, el model ambiciós del polígonindustrialCatalunyaSud i la connexió amb l’estaciódemercaderies, el 2+1 de la carreteraC-12, el FonsdeTransicióNuclear o el nou mapa de FormacióProfessional. També ha  volgut destacar el compromís d’Esquerra Republicana en la defensadelriu i del Delta, i la seua oposició, també des del Govern de la Generalitat, al transvasament de l’Ebre.

“Esquerra Republicana tenim un projecte clar i de progrés per fer avançar les Terres de l’Ebre”. Ha sentenciat  Salvadó, abans d’advertir que “per continuar avançant necessitem que Esquerra Republicana tingui força, perquè s’ha demostrat, que quan Esquerra Republicana és forta a les Terres de l’Ebre, les Terres de l’Ebre són fortes a Catalunya”.

Respecte als nou ebrencs que integraran la candidatura republicana a les eleccions del Parlament per la demarcació de Tarragona els ha definit com “un equip solvent, amb experiència, carregat de compromís i capaç de governar. Tots, grans coneixedors de la realitat comarcal i del territori sencer; i compromesos amb les Terres de l’Ebre per treballar conjuntament i intensament per millorar el benestar de la nostra gent i per continuar avançant amb la llibertat de Catalunya”.

Els ebrencs republicans de la llista electoral de la demarcació de Tarragona encapçalada per Raquel Sans i Guerra són:

AlbertSalvadóiFernàndez: enginyer i delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre (núm. 2)

MariaJesúsViñaiAriño: economista i diputada al Parlament de Catalunya (núm. 5)

NormaPujoliFarré: mestra, exdiputada al Congrés i directora de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (núm. 7)

MarMartosiMartí: restauradora d’art, consellera comarcal de la Terra Alta i regidora de Gandesa (núm. 13)

IvanGarciaiMaigí: màster en Govern local i alcalde de Roquetes (núm. 16)

JesúsGómeziFernàndez: biòleg i director territorial d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre.(Suplent 1).

JoanAlginetiAliau: llicenciat en Ciències Polítiques, regidor de Deltebre i gerent del Grup d’Acció Local Mar de l’Ebre. (s 7)

NúriaMoreraiPedrola, llicenciada en Ciències Ambientals i alcaldessa de Benissanet (s 8)

MontseSubiratsiGisbert, educadora social i tinent d’alcalde de Prat de Comte(s 10)

A més, en representació del Jovent Republicà el número 17 de la llista l’ocupa el tortosí Aleix Borràs i Asensio.

Arxivat a