El PDeCAT Terres de l’Ebre surt en defensa dels correbous després del pronunciament en contra per part del Parlament

Esta tarda, els càrrecs electes i orgànics d’esta formació a l’Ebre, i en especial els representants dels municipis on es du a terme esta activitat, s’han reunit per analitzar la situació

Els càrrecs electes i orgànics de la formació a l'Ebre s'han reunit per analitzar la situació.
Els càrrecs electes i orgànics de la formació a l'Ebre s'han reunit per analitzar la situació. | Cedida
Redacció
26 de setembre del 2019
Actualitzat a les 18:40h
El Partit Demòcrata a les Terres de l’Ebre ha mostrat novament el seu suport a la tradició dels correbous una vegada el Parlament de Catalunya ha aprovat la Proposta de Resolució presentada per Catalunya en Comú Podem que demana la modificació de la Llei de Protecció dels Animals per incloure l’abolició dels correbous.

Esta tarda, els càrrecs electes i orgànics d’esta formació a les Terres de l’Ebre, i en especial els representants dels municipis on es du a terme esta activitat tradicional s’han reunit per analitzar la situació.

“Des del PDeCAT es vol posar de manifest que estarem al costat de les tradicions del territori i defensarem els correbous on face falta com a element cultural de les Terres de l’Ebre. De fet, la presidenta de la Vegueria a les Terres de l’Ebre i diputada de Junts per Catalunya, Mònica Sales, ha votat en contra de la proposta.”, afirma el PDeCAT ebrenc en un comunicat emès després de la votació parlamentària.

En la votació d’esta tarda esta formació, com també ERC, ha donat llibertat de vot als seus diputats, mentre que la CUP havia abandonat el ple en conèixer el dictàmen de presó per als membres dels CDR acusats de terrorisme. La proposta ha estat finalment avalada per 50 vots a favor, 17 en contra i 61 abstencions.

El PDeCAT a les Terres de l’Ebre també demana als alcaldes i del territori i als regidors “la creació d’un front comú per a la defensa dels correbous”, i estén la mà a l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre “per sumar conjuntament en la defensa i manteniment d’una tradició plenament arrelada a bona part dels municipis ebrencs.”