La Diputació atorga 47.200 euros a l’Ajuntament d’Amposta per actuacions a instal·lacions esportives

Piscina municipal d'Amposta
Piscina municipal d'Amposta | Cedida
Aguaita
18 d'abril del 2024

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Amposta fins a 47.255 euros per a diferents actuacions en quatre subvencions diferents

 

D’aquests, fins a 30.000 euros han sigut per al Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre dins la convocatòria de subvencions destinades a ens locals i que en depenen per a activitats i actuacions estratègiques d’interès cultural o ciutadà d’especial impacte i rellevància territorial realitzades a la demarcació de Tarragona durant el 2023.

 

La Diputació de Tarragona també ha atorgat una subvenció de 8.305,60 euros per al tractament de l’aigua dels vasos de les piscines municipals, realització d’analítiques de control de l’aigua de les piscines, i control de la legionel·la de les 8 instal·lacions municipals mitjançant la realització d’anàlisis de control dins la seua Subvenció per a la protecció de la salut pública: control sanitari de l’aigua potable, les piscines municipals i la legionel·la per a l’exercici 2023.

La tercera de les subvencions ha sigut 8.443 euros per a la contractació de socorristes per a la vigilància de les piscines municipals. Este ajut s’emmarca dins al convocatòria de subvenció per a personal de socorrisme a les platges i piscines municipals.

Finalment, la darrera de les subvencions, per al manteniment de tres desfibril·ladors de les instal·lacions esportives municipals amb un total de 570,05 euros.

 

 

Arxivat a