Els 400 anys de la Reial Arxiconfraria de la Cinta protagonitzaran un cupó de l'ONCE

Cinc milions i mig de cupons portaran la imatge de la Mare de Déu

Cupó de la 8 del pròxim 4 de setembre.
Cupó de la 8 del pròxim 4 de setembre. | Cedida
Redacció
23 d'agost del 2017
Actualitzat a les 23:59h
La Reial Arxiconfraria de Ntra. Sra. de la Cinta de Tortosa protagonitzarà el cupó de l’ONCE del dilluns 4 de setembre en el IV Centenari de l’entitat.
 
Cinc milions i mig de cupons portaran la imatge de la Mare de Déu, el logo de l’any jubilar 2017 i la llegenda Año Jubilar 2017 Ntra. Sra. de la Cinta, Tortosa, dissenyat per commemorar el quart centenari de la Reial Arxiconfraria.
 
El cupó de l’ONCE ha estat presentat este matí del 23 d’agost, en un acte celebrat a la porta de l’any jubilar al claustre de la catedral de Tortosa.
 
El cupó diari de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar La Paga de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.
 
Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents que integren la xarxa de vendes. A través del Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar a més el nombre que més li agrade. També es poden adquirir des de la pàgina web oficial www.juegosonce.es i establiments autoritzats.