Entren en servei quatre noves rutes de bus interurbà entre Ulldecona, Alcanar i la Sénia

Es tracta de quatre freqüències més en cada sentit, que coincidixen amb els horaris d’entrada i sortida de l’alumnat de diferents cicles de formació professional

Esta és una demanda històrica que pretén facilitar la mobilitat entre les tres poblacions
Esta és una demanda històrica que pretén facilitar la mobilitat entre les tres poblacions | Cedida
Redacció
28 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:07h
La comarca del Montsià veurà incrementades, a partir del proper dilluns, les freqüències de les rutes de transport regular entre els municipis d'Alcanar, Ulldecona i la Sénia. Esta és una demanda històrica que pretén facilitar la mobilitat entre les tres poblacions, així com la connectivitat amb d’altres rutes del Montsià en general, amb una incidència especial en l’alumnat d’ensenyaments postobligatoris d’estos municipis.
 
Els nous serveis de transport de bus interurbà, que es concreten en quatre noves freqüències en cada sentit, coincidixen amb els horaris d’entrada i sortida de l’alumnat dels diferents cicles de formació professional que hi ha implantats als instituts d’estes poblacions del Montsià. “Amb esta mesura es contribuix a la consolidació d’aquests cicles formatius als instituts d’Alcanar, la Sénia i Ulldecona que podrien veure perillar la seva continuïtat per manca de mobilitat de l’alumnat”, defensa el Consell Comarcal del Montsià en una nota de premsa.
 
L’acord per a la implantació d’estos nous serveis s’ha gestat després d’un llarg procés de negociació que entre el Consell Comarcal del Montsià i els Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat a les Terres de l’Ebre per encàrrec dels ajuntaments d’Alcanar, la Sénia i Ulldecona i de les direccions dels instituts de les tres poblacions.