L'Ajuntament de l'Ampolla instal·la un nou desfibril·lador a la via pública

El municipi ja compta amb sis dispositius DEA

El desfibril·lador, a la façana del col·legi públic.
El desfibril·lador, a la façana del col·legi públic. | Cedida
Redacció
19 de juliol del 2017
Actualitzat el 20 de juliol a les 11:22h
L'Ajuntament de l'Ampolla ha instal·lat a la via pública un nou desfibril·lador extern automàtic (DEA) i n'ha modificat la ubicació i la senyalització d'un altre. En el primer cas, el dispositiu està ubicat a la plaça González Isla, i en el segon, s'ha reubicat el DEA que hi havia a l'interior de l'Escola Mediterrani de l'Ampolla, senyalitzant-lo i instal·lant-lo a l'exterior de l'entrada del col·legi.

Així, l'Ampolla ja compta amb sis dispositius DEA. Els altres quatre estan ubicats al camp de futbol, al poliesportiu, a l'edifici del Club Nàutic —tot i estar a una propietat privada, és d'accés públic—, i el darrer que s'havia adquirit, el passat mes de gener, és un dispositiu portàtil que està instal·lat al vehicle dels vigilants municipals que estiga de servei en cada moment.

Els dos desfibril·ladors han entrat en funcionament durant este mes de juliol. "Cada vegada més estem aconseguint que l'Ampolla siga una localitat cardioprotegida", ha afirmat el regidor de l'Àrea de Cohesió Social de l'Ajuntament de l'Ampolla, Àlvar Casanova.

Des de la Regidoria, s'ha cregut convenient instal·lar-los en estos dos punts perquè "són dos ubicacions estratègiques, ja que es tracta de dos espais del municipi molt concorreguts al llarg de tot l'any", comenta Casanova. El regidor afegix que en el cas del dispositiu DEA de l'escola, que havia estat cedit per l'Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià, "s'ha condicionat per millorar la seua eficiència, ja que amb la nova ubicació pot actuar tant dintre de l'escola com al carrer".