VÍDEO | El pas del temps, la reflexió central del nou espectacle del Club Patí l'Aldea

La performance tindrà lloc el dia 5 d'agost a les 11h, a la plaça de l'Ajuntament

1200_1500040240Sin_ttulo
1200_1500040240Sin_ttulo
Redacció
14 de juliol del 2017
Actualitzat a les 15:52h
 El 5 d’agost, l’Aldea tornarà a viure una nit de patí, dansa i projecció audiovisual, a la plaça de l’Ajuntament. Es tracta del nou espectacle del Club Patí l’Aldea anomenat ‘13+1 La por al pas del temps’, ideat i dirigit per  Manel Villaroya, entrenador del club i coreògraf.

“Tal i com explica el títol, l’espectacle fa una reflexió a la por al pas del temps que tenim la majoria de la gent”, explica Villaroya. Es tracta d’una nena que no es vol fer gran, però que juntament amb el seu avi, se n’adona que el pas del temps, encara que treu certes virtuts, te’n regala d’altres.

“La idea és que durant l’espectacle arribes a la conclusió que fer-te gran és bonic, que és igual de gratificant que ser petit”, subratlla l’entrenador i coreògraf. La posada en escena inclou actuacions tant de patinatge com ball de saló i dansa contemporània, a més de la vessant audiovisual, amb projeccions i màpping a la façana de l’Ajuntament.

Després de l’èxit de l’espectacle de l’any passat, que es va celebrar al mig de les Festes Majors del municipi, este l’han volgut destacar traslladant-lo uns dies abans, a la nit de la presentació de les pubilles. Elles seran, també, les nines de la xiqueta que no vol créixer, de forma que la seua presentació formarà part de l’espectacle.

La performance, patrocinada per l’Ajuntament de l’Aldea, començarà a les onze de la nit.