Podem l'Aldea obre un 'videoblog' a Youtube per explicar el seu projecte polític

En el primer vídeo tracten la "transparència" de l'Ajunament

Podem l'Aldea denuncia falta d'informació al portal de transparència de l'Ajuntament
Podem l'Aldea denuncia falta d'informació al portal de transparència de l'Ajuntament | Cedida
Redacció
20 de juny del 2017
Actualitzat a la 13:04h
El grup municipal Podem l’Aldea ha creat un videoblog a YouTube amb l’objectiu d’explicar el seu projecte polític i el funcionament de l’Ajuntament. També volen, amb este mitjà, “denunciar les mentires i la demagògia de l’equip de govern i aquelles pràctiques polítiques que siguen contraries a tots els aldeans”, segons subratllen en una nota de premsa.

En el primer vídeo - publicat el 10 de juny amb el títol de “transparència”- la secretaria general de Podem l'Aldea, Marina Chavarria, defensa que “tenir el segell Infoparticipa no és una garantia real de què l'Ajuntament de l'Aldea siga transparent i complisca totalment amb la llei.

Denuncia que al portal de la transparència de l'Ajuntament “falta informació, com per exemple les factures de proveïdors i les actes del Consell de Seguiment”. També ressalta la falta de resposta que -segons explica- la corporació municipal té cap a les instàncies d'accés a la informació pública i que els ha obligat “a presentar queixes davant la Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública”.

Estes van ser admeses a tràmit i, el maig passat, es va dictar una resolució que obliga a l'Ajuntament a lliurar al grup Podem l’Aldea la documentació i informació sol·licitada. A dia d'avui, però, el grup no ha resposta, cosa que consideren una actitud “discriminatòria i antidemocràtica”.