Obertes les inscripcions per a les càpsules informatives de la Xarxa Emprèn a Móra d'Ebre i Flix

Les sessions estan organitzades pel consell comarcal de la Ribera d'Ebre.

Les sessions tindran lloc al Telecentre, a Móra d'Ebre, i al Centre d'Empreses de Flix.
Les sessions tindran lloc al Telecentre, a Móra d'Ebre, i al Centre d'Empreses de Flix. | Cedida
Redacció
19 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:04h
L’onze de juliol comença l’edició 2017 de les càpsules formatives de la Xarxa Emprèn, dirigides a emprenedors, empresaris i autònoms. Este any s’organitzen tres sessions gratuïtes i de quatre hores cadascuna, que tindran lloc al Telecentre de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre, i al Centre d’Empreses 'La Ribera de Flix.

En la primera càpsula es parlarà de com utilitzar el certificat digital i la facturació electrònica en un negoci i s’impartirà a Móra d’Ebre l’11 i 13 de juliol, i a Flix el 18 i 20 del mateix mes. La segona, tractarà com emmagatzemar i enviar arxius pesants, i serà els dies 19 i 21 de setembre a Móra d'Ebre, i el 26 i 28 a Flix. I, per últim, en la darrera sessió s’explicara com utilitzar facebook en una empresa, i se celebrarà a Móra d’Ebre els dies 17 i 19 d’octubre, i a Flix el 24 i el 26.

Les sessions -organitzades pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre- es realitzen dins del marc de la xarxa Catalunya Emprèn, juntament amb el Centre d’Empreses “La Ribera” de Flix; amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE).