Les fàbrica d'Ercros a Flix premiada per la seua seguretat laboral

Es tracta d'un reconeixement als centres de producció del sector químic de més de 50 treballadors, que no van patir cap accident laboral amb baixa entre el personal propi durant l'any passat

 Jaime Molina, director de Flix i Luis Gállego, director de Sabiñánigo rebent el premi de mans de Olga Sebastian, directora del Centre Nacional de Noves Tecnologies del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.
Jaime Molina, director de Flix i Luis Gállego, director de Sabiñánigo rebent el premi de mans de Olga Sebastian, directora del Centre Nacional de Noves Tecnologies del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. | Cedida
Redacció
12 de juny del 2017
Actualitzat a les 12:08h
La fàbriques d'Ercros de Flix (Ribera d'Ebre) i Sabiñánigo (Osca), amb una plantilla de 109 i 203 treballadors respectivament, i pertanyents a la divisió de derivats del clor de l'empresa química han rebut el Premi Seguretat 2016 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique).

Este guardó és un reconeixement als centres de producció del sector químic de més de 50 treballadors, que no van patir cap accident laboral amb baixa entre el personal propi durant l'any passat.

L'activitat a Flix s'articula al voltant de la fabricació de sosa càustica i clor i els seus derivats. El centre de Sabiñánigo, per la suva banda, fabrica potassa i clor i els seus derivats, i és el líder europeu en fabricació de cloroisocianurats, per al tractament i desinfecció de l'aigua de les piscines.
 
Enguany, la fàbrica d'Ercros de Tarragona també ha complert 19 anys sense patir accidents laborals amb baixa; 15 anys la de Cardona; 12 anys la de Vila-seca I; i 3 la de Tortosa.
 
Ercros té homologat el seu sistema de gestió de la prevenció laboral segons la norma OSHAS 18001 de la seguretat i la salut en el treball.