El programa Top Ranking organitza a La Ràpita un festival solidari per recaptar fons per a la Creu Roja

Se celebrarà els propers dies 9 i de 10 juny, en motiu del segon aniversari del programa musical de Ràdio Ràpita Top Ranking

Presentació del festival solidari Top Ranking Vol. II.
Presentació del festival solidari Top Ranking Vol. II. | Cedida
Redacció
31 de maig de 2017, 13:04
Actualitzat: 13:19h
El festival solidari Top Ranking Vol. II tindrà lloc els propers dies 9 i de 10 juny a La Ràpita, en motiu del segon aniversari del programa musical de Ràdio Ràpita Top Ranking. La intenció del programa de ràdio és consolidar una festa solidària anual per ajudar a diferents col·lectius vulnerables, amb pocs recursos i en risc d'exclusió social. Per este motiu, des del programa de ràdio es va crear una associació sense ànim de lucre amb l'objectiu d'ultrapassar les parets dels estudis radiofònics per prestar serveis a la ciutadania rapitenca, ha informat el consistori de La Ràpita en un comunicat.
 
Com a novetat, enguany s'ha organitzat una pre-party divendres, 9 de juny, al Bar Lo Xicago, amb l'actuació dels Districtical Ities (Barcelona) i el grup Rumbastic (Ripoll). El plat fort tindrà lloc el dia 10 de juny al Parc de Garbí, al mateix espai on es va celebrar la festa del primer aniversari. Durant tot el dia hi haurà un espai de jocs infantils, tallers de graffiti, classes de yoga i paddlesurf gratuïtes, un espai de locals d'artesania i foodtrucks i l'actuació de grups nacionals i internacionals com Adala (BCN), SaïSaï (VAL) i Elephant Step (BCN) i de sounds com Hi Light Sound (Osona), DoubleTrouble (Benicarló), FarmerVibes Hi Fi (Benicarló) i Mannetecknology (Londres).
 
Este festival —organitzat per Top Ranking i l'Ajuntament de La Ràpita, i que compta amb la col·laboració del festival internacional Rototom Sunsplash i el patrocini de més d'una vintena d'empreses locals— s'adreça a un públic familiar, oferint activitats i aclimatant espais tant per a petits com per a grans.
 
Top Ranking, que va començar al juny de 2015, és un programa radiofònic musical, especialitzat en el rocksteady, callypso, ska, reggae, dancehall, raggamuffin i dub i posa en valor la solidaritat, la pau, l'amor i el respecte entre totes les cultures.