Un ferit crític en un accident a la C-12, a Amposta

La circulació ja està restablerta | El conductor, únic ocupant del vehicle, ha estat evacuat en helicòpter a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

Els Bombers han hagut d'excarcerar el conductor que havia quedat atrapat dins del vehicle.
Els Bombers han hagut d'excarcerar el conductor que havia quedat atrapat dins del vehicle. | Bombers de la Generalitat
Redacció
10 de maig del 2017
Actualitzat el 11 de maig a les 18:59h
AMPLIACIÓ 16.30 hores | Restablerta la circulació a la C-12 a Amposta en ambdós sentits

La circulació a la carretera C-12, a l'altura d'Amposta, ja està restablerta després de la sortida de via d'un vehicle al punt quilomètric 7,5. L'accident ha obligat a tallar la via durant unes dos hores. El conductor, únic ocupant del vehicle, continua ingressat en estat crític a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on ha estat evacuat en helicòpter, segons han confirmat fonts del Servei Català de Trànsit.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat sis dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres dels Bombers de la Generalitat, una ambulància i un helicòpter del SEM. Els Bombers han hagut d'excarcerar el conductor que havia quedat atrapat dins del vehicle.

INFORMACIÓ | Un ferit crític en un accident a la C-12, a Amposta

Un turisme ha sortit de la via a la carretera C-12, a l'altura d'Amposta. En l'accident hi ha hagut un ferit greu en estat crític, que ha estat evacuat en helicòpter a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. El sinistre s'ha produït a les 14.19 hores, al punt quilomètric 7,50, segons informa el Servei Català de Trànsit.

A hores d'ara s'està donant pas alternatiu des del lloc on s'ha produït l'accident fins al punt quilomètric 7,00, això està provocant retencions en ambdós sentits.