Nova campanya de recollida d’aliments a Tortosa, els dies 12 i 13 de maig

L'organització fa una crida al voluntariat perquè seran necessaris més de 650 voluntaris per dur a terme esta acció solidària, la Recollida de Primavera

Presentació de la campanya de recollida de primavera, este matí a l'ajuntament.
Presentació de la campanya de recollida de primavera, este matí a l'ajuntament. | Cedida
Redacció
21 d'abril del 2017
Actualitzat a les 14:32h
Els propers dies 12 i 13 de maig tindrà lloc a Tortosa la Recollida de primavera d’aliments, que es durà a terme al mercat municipal i als diferents supermercats de la ciutat. Este matí, el coordinador del Banc dels Aliments de les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray, acompanyat de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel i de representants de les entitats col·laboradores, han presentat esta nova acció solidària, per dur a terme la qual caldran 650 voluntaris.

Ologaray ha remarcat la necessitat de continuar provoment estes campanyes solidàries perquè “continuen sent moments de dificultat i és necessària la participació i implicació de tothom”. De fet, el portaveu del Banc dels Aliments ha destacat que “encara que repartim 850.000 quilos l'any de productes a les Terres de l’Ebre (uns 34 tràilers), en definitiva només servixen per cobrir una menjada diària dels qui ho necessiten”. En esta línia Ologaray ha exposat que “preferim quantitat de productes bàsics necessaris que no d’altres que puguen ser més cars”.

Avui també s’han presentat el cartell i els espots publicitaris de la campanya.  Ologaray ha agraït la col·laboració prèvia de tots aquells que de forma altruista treballen per a que la recollida siga un èxit i es recopilen molts aliments.

A més, enguany, la recollida comptarà amb un concert solidari, a càrrec de la Banda Municipal de Tortosa, el dissabte 13 a les 19h, durant el qual també es recolliran aliments.

L’alcalde Ferran Bel ha fet una crida a la població a fer-se voluntària per tal de poder arribar ls 650 voluntaris que seran necessaris (ho poden fer trucant al 977 44 44 44, de dilluns a divendres de 9 a 15h) així com al conjunt de la ciutadania a participar aportant aliments.

La recollida està organitzada pel Banc dels Aliments, l’Ajuntament de Tortosa, Càritas, Creu Roja, l’Arxiconfraria de la Cinta, Protecció Civil i voluntaris de l’Obra Social la Caixa.