Sant Jordi reviu al Castell d'Amposta

De les 11 del matí fins a les 8 del vespre, els llibres i les roses seran els protagonistes de la jornada

Redacció
13 d'abril del 2017
Actualitzat el 14 d'abril a les 0:33h
Restes actuals del Castell d'Amposta.
Restes actuals del Castell d'Amposta. | Cedida
La zona del Castell d'Amposta serà un any més l'epicentre de les activitats del Sant Jordi a Amposta. Diumenge 23 d'abril, des de les 11 del matí i fins a les 8 de la tarda, llibreters i diverses entitats d'Amposta es concentraran a la plaça del Castell, on hi haurà diverses parades de venda de llibres, roses i altres materials relacionats amb Sant Jordi, segons ha informat l'Ajuntament d'Amposta en un comunicat.

Durant la jornada hi haurà passis dels curtmetratges del concurs Curts de gambals (12 hores, 17 hores i 20 hores) a la Sala Polivalent de la Biblioteca. També podrem gaudir amb dos concerts, un de la Banda de l'Escola de Música de la Lira, a les 18 hores, i un altre de l'Escola de Música de la Unió Filharmònica, a les 19 hores.

La celebració del Sant Jordi a Amposta començarà, però, el divendres 21 d'abril amb la Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó. Des de les 5.30 de la tarda i fins a les 9 del vespre s'han programat diferents activitats. Començaran amb L'hora del conte: Les tres llegendes de Sant Jordi, a càrrec d'El Cep i la Nansa a la sala polivalent de la Biblioteca.

A 7.30 de la tarda hi haurà el lliurament del 5è Premi de Narrativa Ciutat d'Amposta, organitzat per la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó i la Regidoria d'Ensenyament i Cultura del consistori ampostí, i tot seguit, s'atorgarà el premi als usuaris més lectors del 2016 a la Biblioteca. Per acabar l'acte, hi haurà un concert recital en homenatge a Leonard Cohen, amb la veu de Joan Antoni Forcadell, la guitarra de Jordi Forcadell i la recitació de Rafael Haro, acompanyat d'una copa de cava. A més, durant tot el cap de setmana al vestíbul de la Biblioteca s'hi podrà trobar una exposició de bonsais.