Torna el cicle 'La Primavera Musical' amb vuit concerts gratuïts al Conservatori de la Diputació a Tortosa

Les actuacions d'esta cinquena edició aniran a càrrec de professors, exalumnes del centre i músics de renom

''El fagot solista', interpretat per Rosa Iniesta i amb Clara Llop al piano, serà el primer concert.
''El fagot solista', interpretat per Rosa Iniesta i amb Clara Llop al piano, serà el primer concert. | Diputació de Tarragona
Redacció
29 de març del 2017
Actualitzat el 04 d'abril a les 17:35h
L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa enceta el proper dilluns, 3 d'abril, una nova edició del cicle de concerts La Primavera Musical. Enguany s'oferiran vuit actuacions de professors, exalumnes i solistes i formacions de renom. Els concerts es faran durant els mesos d'abril, maig i juny a la sala d'actes del Conservatori. L'entrada a tots els concerts és oberta al públic i gratuïta, segons ha informat la Diputació de Tarragona en un comunicat.

Juntament amb el cicle que es fa també durant l'hivern, el conservatori pretén apropar la música a la comunitat educativa del centre i també a la ciutat de Tortosa i a la resta de la demarcació. El fagot solista de Rosa Iniesta, acompanyat per Clara Llop al piano, obrirà el cicle dilluns al vespre.

La resta d'actuacions previstes són les de Judit Franch, que acompanyada per Rafel Iniesta i Clara Llop, oferirà el concert Del Romanticisme a la Kammermusik; de Clàudia Martí i Toia Conejo que interpretaran El Piano; d'Albert Rodríguez, Núria Ortí, David Matheu, Laura Folch i Elisa Huguet amb El quintet amb piano; i de David Matheu interpretant Viola a solo. També es presentarà el disc The sounds of the river del compositor Joan Carles Blanc, amb el pianista David Casanova i el coeditor Josep Soler i els components de Trio Ilerca & Friends (Núria Ortí, Nàiade Martínez, Evelio Tieles i Ricardo Forner), que tancaran l'edició de La Primavera Musical, el 21 de juny.