Estabilitzat l'incendi de Paüls, que ha cremat unes 5 hectàrees de vegetació forestal

L'N-230b i la TV-3541, que havien estat tallades a causa del foc, tornen a estar obertes | Les flames no es propaguen amb intensitat i a la zona, de moment, tampoc hi bufa el vent

L'incendi originat en una zona boscosa de Paüls.
L'incendi originat en una zona boscosa de Paüls. | Marc Brunet
Redacció
10 de març del 2017
Actualitzat a les 18:04h
ACTUALITZACIÓ | Divendres, 10 de març, 18.00 hores | Estabilitzat

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat sobre les 17.30 hores el foc que cremava des d'este divendres al migdia en una zona boscosa del terme municipal de Paüls. De moment, es calcula que s'han cremat unes 5 ha de vegetació forestal de la zona de les Faixes. 

Deu dotacions terrestres i 2 mitjans aeris dels Bombers continuen treballant-hi. L'N-230b i la TV-3541, que havien estat tallades a causa del foc, s'han reobert.

Divendres, 10 de març, 16.30 hores | Declarat un incendi a Paüls
Una desena de dotacions terrestres i tres mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat estan treballant en l'extinció d'un incendi que s'ha declarat este divendres al migdia en una zona boscosa de Paüls. A causa d'este foc s'han hagut de tallar l'N-230b i la TV-3541.

Segons fonts dels Bombers, tot apunta que es pugue estabilitzar fàcilment, ja que les flames no es propaguen amb intensitat i a la zona, de moment, tampoc hi bufa el vent. L'avís de l'incendi s'ha rebut sobre les 14.45 hores. 
 

El foc crema des de les 15.30 hores. Foto: Marc Brunet