Tortosa celebrarà Saint Patrick's Day amb un concert i una festa irlandesa

Tindrà lloc el 17 de març i actuaran La Binota, HellFighters, Sickroom, i el Dj Albert Melero | La festa també incorporarà altres activitats com un Laser Show Espectacle que projectarà el color verd sobre la façana de l'Ajuntament

Redacció
09 de març del 2017
Actualitzat el 10 de març a les 12:27h
Cartell del Saint Patrick's Day que tindrà lloc a Tortosa.
Cartell del Saint Patrick's Day que tindrà lloc a Tortosa. | Cedida
Fidel a la seua cita anual, el Tortosa English Festival se celebrarà en esta edició 2017 entre els dies 31 de març i 2 d'abril. Però abans de l'arribada del festival, l'organització del mateix ha preparat una prèvia per anar escalfant motors, amb un concert que tindrà lloc el dia 17 de març, el Saint Patrick's Day, patró d'Irlanda, i que comptarà amb les actuacions de La Binota, HellFighters, Sickroom, i el Dj Albert Melero. "És una oportunitat per promocionar Tortosa i donar-la a conèixer", explica Santi Pelejà, un dels organitzadors de l'esdeveniment.

La festa també incorporarà altres activitats que es desenvoluparan durant la tarda-nit, com un Laser Show Espectacle que projectarà el color verd sobre la façana de l'edifici de l'Ajuntament de Tortosa, i una degustació de dos dels plats més típics de la gastronomia irlandesa, fish'n'chips —el famós peix amb patates fregides—, i l'irish stew —l'estofat irlandès—, sempre acompanyat de Guinness.

De la mateixa manera, els bars i restaurants de la plaça de l'Ajuntament també s'implicaran en la festa. Segons ha explicat l'organització, cadascun prepararà una tapa típica irlandesa, i tots els locals estaran decorats de color verd "per crear un ambient que et transporte a la Illa Maragda". Així mateix, hi haurà un photocall on tothom qui ho voldrà es podrà fotografiar amb el barret de vellut verd, un dels símbols irlandesos, i tindrà la possibilitat de participar en un concurs en el qual es podrà guanyar un cap de setmana a Dublín, gentilesa de Turisme d'Irlanda.

La celebració començarà a les 20.30 hores, amb el photocall que es farà entre les 21 i les 23 hores, i el concert que tindrà el seu inici a les 22 hores. El pre-festival del Tortosa English Festival està organitzat per Enjoy-Ebre, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa, el Mercat Municipal de Tortosa, Turisme d'Irlanda, Alqueza, Homatic, i Far Events Espectacles.