Mor un ciclista de 83 anys atropellat a l'antiga N-340, a Vinaròs

El conductor del cotxe va donar positiu en substàncies estupefa

Redacció
09 de març del 2017
Actualitzat a les 10:14h
Imatge d'arxiu de l'antiga N-340 al seu pas per Vinaròs.
Imatge d'arxiu de l'antiga N-340 al seu pas per Vinaròs. | Google Street View
Un ciclista de 83 anys va resultar mort en ser atropellat per una furgoneta en un accident de trànsit a la carretera N-340 al seu pas pel terme de Vinaròs este dimarts al vespre.

Segons han informat avui fonts del Centre de Gestió de Trànsit a EFE la col·lisió es va registrar poc després de les 19.00 hores d'ahir al quilòmetre 1.049 de l'antiga carretera N-340, en sentit nord. 

Segons les primeres investigacions, es va produir una col·lisió frontolateral entre una furgoneta i una bicicleta, que va causar la mort del ciclista, un home de 83 anys. Alguns testimonis han afirmat que l'home va travessar la via que estava poc il·luminada sense casc ni cap reflectant.

Segons el Periódico del Mediterráneo, el conductor del vehicle, que va ser sotmès per l'equip d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Guàrdia Civil de Trànsit al test d'alcohol i drogues, va donar positiu en consum de substàncies estupefaents. Els especialistes de la Guàrdia Civil també van detectar restes d'ingesta d'alcohol, però sense superar la taxa legal permesa.

Per este motiu, està sent investigat en estos moments per la possible comissió d'un delicte d'homicidi per imprudència greu i el jutjat en funcions de guàrdia de Vinaròs ja s'ha fet càrrec del cas, segons ha pogut esbrinar el Periódico del Mediterráneo.