Restablerta la circulació a l'autopista AP-7 a Cambrils en ambdós sentits, tallada per un incendi

S'ha desviat el trànsit per l'A-7 i l'N-340 durant més de 4 hores | Dos vehicles dels Bombers continuen treballant per extingir la pila de restes vegetals

Imatge de l'autopista, amb la circulació tallada a Cambrils.
Imatge de l'autopista, amb la circulació tallada a Cambrils. | (via @annafenoy)
Redacció
06 de març del 2017
Actualitzat a les 19:56h
AMPLIACIÓ 19.50 hores | Restablerta la circulació a l'AP-7 a Cambrils en ambdós sentits

La circulació a l'AP-7 a l'altura de Cambrils, que ha estat tallada durant més de quatre hores a causa d'un foc que ha cremat restes vegetals a la zona de Vilagrassa, ha estat restablerta sobre les 19.30 hores en ambdós sentits de la marxa.

A hores d'ara, dos vehicles dels Bombers continuen treballant per extingir la pila de restes vegetals amb l'ajuda de maquinària pesada.

INFORMACIÓ | Tallada l'autopista AP-7 en els dos sentits per un foc que crema restes vegetals

Un incendi que crema restes vegetals a la zona de Vilagrassa, propera a l'autopista AP-7, a l'altura de Cambrils, ha obligat a tallar la circulació per esta via en els dos sentits de la marxa a les 15.00 hores, una incidència viària que de moment es manté, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els vehicles són desviats per l'autovia A-7 i per la carretera N-340. L’avís pel foc s’ha donat als Bombers a les 14.30 hores, i hi treballen sis dotacions per intentar controlar-lo, per bé que el fort vent que bufa a la zona dificulta les tasques d’extinció.