L'Ajuntament de la Ràpita i Repsol signen un conveni per traduir els continguts del Museu de la Mar

Amb la traducció al castellà, l’anglès i el francès es posarà el contingut de l'equipament a l'abast d'un major nombre de visitants potencials

Signatura del conveni.
Signatura del conveni. | Cedida
Redacció
06 de març del 2017
Actualitzat a la 13:59h
L’Ajuntament de La Ràpita i Repsol han signat un conveni de col·laboració que permetrà finançar la maquetació, disseny i traducció de diversos continguts del projecte museístic del Museu de la Mar de l’Ebre. La subvenció que aporta l’empresa és de 4.900 euros, tal com fixa l’acord signat dijous 2 de març pel director de la Unitat de Negoci de la companyia Repsol, Manuel González i l’alcalde rapitenc Josep Caparrós.

Amb esta quantitat, l’Ajuntament preveu traduir al castellà, l’anglès i el francès els continguts dels interactius que hi ha instal·lats al museu, amb la finalitat de promoure la divulgació de forma històrica i didàctica del fons d'este equipament cultural, educatiu i turístic i posar-lo a l’abast d’un major nombre de visitants potencials. L’Ajuntament de La Ràpita es compromet a aportar el cofinançament necessari per finalitzar estes feines, que es duran a terme en els propers mesos. `

“La nostra és una activitat que està en contacte amb l’entorn marítim i els ports i esta col·laboració amb una entitat tan vinculada com és el Museu de la Mar de l’Ebre permet d’alguna manera retornar-li el nostre agraïment”, afirma Manuel González.

Per la seua banda, l’alcalde de La Ràpita, Josep Caparrós, ha agraït la col·laboració, que ja és el segon any que s’estableix, i que està permetent “ampliar la potencialitat del museu a l’hora d’atreure visitants i ser un producte turístic encara més potent”.