Sortegem tíquets-degustació per a la Festa de la Carxofa, dissabte 25 de febrer, a Amposta

Aguaita.cat posa a sorteig 4 lots, cadascun amb 2 tíquets de restaurant i un del tast popular de l'Ajuntament d'Amposta

La carxofa serà la protagonista de la festa gastronòmica de dissabte a Amposta.
La carxofa serà la protagonista de la festa gastronòmica de dissabte a Amposta. | Sílvia Berbís
Redacció
20 de febrer del 2017
Actualitzat a les 17:26h
És protagonista, en esta època de l’any, de l’horta i la cuina casolana ebrenca, però també ho és als restaurants i en una de les festes gastronòmiques més esperades del territori, a Amposta. És la XXII Festa de la Carxofa i el II Mercat de Productes de les Terres de l'Ebre–KM0 que tindran lloc el proper dissabte 25 de febrer al pavelló firal de la capital del Montsià. Els restaurants i la pastisseria participants serviran 16 tastos diferents, que se sumaran al tast popular que oferix l'Ajuntament d'Amposta amb carxofa i carn rostida. A partir de les 10 del matí s'iniciarà la venda de tiquets, amb un preu de 2 euros els tastos dels restaurants i de 3 euros el tast popular. A les 11 del matí s'iniciarà el repartiment de les degustacions.

Respecte al Mercat de Productes de les Terres de l'Ebre, hi haurà fins a 17 parades. Durant el dia també hi haurà tast de vins, degustació de cervesa, un circuit de bici-cars per als més menuts i l'actuació de la Xaranga Suc d'Anguila. També s'han programat jornades de portes obertes al Museu Terres de l'Ebre i al Centre d'Informació de la Casa de Fusta —amb entrada gratuïta—, i la visita guiada gratuïta al Molí lo nostre arrós.

Esta Festa de la Carxofa s’emmarca en les XIV Jornades Gastronòmiques de la Carxofa, en les que prenen part, fins el proper 19 de març, onze restaurants i una pastisseria d'Amposta i el Poble Nou del Delta. Més informació.

Aguaita.cat us oferix la possibilitat de guanyar un dels quatre lots que posem a sorteig per gaudir de la Festa de la Carxofa dissabte 25 de febrer, al pavelló firal. Concretament, sortegem 4 lots, cadascun amb dos tíquets de restaurant i un del tast popular de l'Ajuntament d'Amposta.

Per participar en el sorteig només cal que ompliu el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades. Teniu temps per participar-hi fins el proper divendres 24 de febrer a les 12.00 hores. El nom de la persona guanyadora se sabrà el mateix divendres a la tarda. 

Recordeu que només podeu inscriure-us una vegada, en cas contrari sereu eliminats del llistat de participants. Sort!