Denuncien el robatori d'un gos a les portes d'una botiga a La Ràpita

Família i amics la busquen desesperadament | Ofereixen recompensa a qui la trobe

La gosseta és un creuament de bulldog francès de 2 anys.
La gosseta és un creuament de bulldog francès de 2 anys. | Cedida
Redacció
15 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:44h
Centenars de persones s'han fet ressó en les últimes 24 hores del robatori d'una gosseta a les portes d'un establiment de la Ràpita este dimarts 14 de febrer.

Els fets van passar al voltant de les 17 hores quan la propietària de l'animal, Noemí Arnau, va entrar a l'Electro Hiper Europa de la població, al carrer Sant Isidre, 182. Com que no es poden entrar animals dintre dels establiments, va amarrar la gosseta, que respon al nom de 'Cuca' fora, però el seu desconcert va arribar quan, en sortir de la botiga, només 5 minuts després, l'animal ja no hi era. Des d'aleshores la propietària i la família de 'Cuca' i amics busquen la gosseta de manera desesperada La seua crida ha estat compartida centenars de vegades per les xarxes socials. 

La propietària i la família de 'Cuca' denuncien que l'animal ha estat robat, perquè estava ben amarrada i no podia soltar-se sola. A més van posar els fets en coneixement de la policia local i de les protectores d'animals de la comarca. Desafortunadament les càmeres de seguretat de la botiga no van poder captar el moment, ja que no estan enfocades cap enfora.

'Cuca' és un bulldog francès creuat amb carlino de color negre atigrat. Te 2 anys i porta xip identificador. La seua família demana que qui tingue qualsevol pista sobre l'animal ho faça arribar al telèfon 642583689. Es donarà una recompensa a qui la trobe.
 

Sospiten que el gos va ser descordat i robat. Foto: Cedida