La Diputació de Tarragona contribuïx a millorar els equipaments del Viver d'Empreses de Gandesa

Es renovaran les xarxes de gas i fibra òptica del centre i també s'adquiriran nous equips informàtics, mobiliari i estors

Redacció
27 de gener del 2017
Actualitzat a les 18:40h
El president de la Diputació de Tarragona i l'alcalde de Gandesa durant la signatura del conveni.
El president de la Diputació de Tarragona i l'alcalde de Gandesa durant la signatura del conveni. | Diputació de Tarragona
La Diputació de Tarragona ha signat un conveni amb el Viver d'Empreses de Gandesa, amb el qual pretén refermar "el seu compromís amb el foment de l'ocupació i amb l'impuls del món empresarial i del creixement econòmic sostenible a la demarcació", segons ha informat l'ens en un comunicat. Amb este acord, la Diputació oferix recursos que permeten millorar l'equipament i les instal·lacions d'este centre empresarial.

Amb este conveni, la Diputació fa una aportació amb l'objectiu de contribuir a la instal·lació de la xarxa de gas i de fibra òptica prevista a les instal·lacions del centre empresarial, i també a l'adquisició d'equips informàtics, mobiliari i estors. Unes millores que es consideren necessàries pel funcionament i l'activitat diària al Viver de Gandesa.

El Viver d'Empreses de l'Ajuntament de Gandesa va entrar en funcionament l'any 2015 i actualment està ocupat per 4 empreses emprenedores que desenvolupen diferents activitats. Este centre té com a objectiu promoure l'activitat empresarial i professional; lluitar contra l'atur i fomentar l'ocupació; a més d'oferir suport als emprenedors perquè puguen materialitzar els seus projectes.

El conveni ha estat signat pel president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i l'alcalde de l'Ajuntament de Gandesa, Carles Luz. Amb este acord, l'ens supramunicipal fa una aportació econòmica de 40.000 euros, que anirà adreçada a cobrir part de les despeses de les actuacions previstes a este Viver.