Grava, arena i roques ocupen el passeig del Marjal i la carretera de Sòl de Riu, a les Cases d'Alcanar

El temporal enfonsa també 3 embarcacions d'esbarjo amarrades al port | La Brigada Municipal de l'Ajuntament ha netejat el passeig i habilita el pas a Sòl de Riu

Passeig del Marjal este diumenge després del temporal.
Passeig del Marjal este diumenge després del temporal. | Ajuntament d'Alcanar
Redacció
23 de gener del 2017
Actualitzat a les 12:39h
Les Cases d’Alcanar ha estat una altra de les poblacions ebrenques, a més de les del Delta, que s’ha vist més afectada pel fort temporal de mar dels darrers dies. Este diumenge operaris de la Brigada Municipal van treballar amb caràcter d’urgència per pal·liar els efectes del temporal al Passeig del Marjal, l'Estanyet i Sòl de Riu.

La força de les onades va arrossegar terra, grava i pedres que van cobrir el passeig i el camí d’accés a Sòl de Riu. Tot i que es va poder habilitar el pas, l’Ajuntament ha informat que la feina s'allargarà durant tota la setmana.

Tot i això, el consistori ha demanat a través de les xarxes socials que es continue mantenint “la màxima prudència” per part de tots aquells que s’apropen a la zona fins que el temporal de mar i vent no arremeta per complet.

El temporal va afectar també les barques amarrades a port, especialment les més menudes i les d’esbarjo. Tres d’estes s’han afonat, dues la matinada d’este diumenge i l’altra divendres, mentre que d’altres van patir cops. Tot i això, no es va patir cap vessament de combustible al Port, segons el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez. 
 

Carretera cap a Sòl de Riu. Foto: Ajuntament d'Alcanar