L'Ajuntament d'Amposta compra el polèmic local del centre de rehabilitació i noves consultes de l'hospital

L'avançament de l'operació, que té un cost d'1,5 milions, suposa un estalvi de 4.000 euros en interessos

Redacció
11 de gener del 2017
Actualitzat a les 22:06h
Façana del centre de rehabilitació i noves consultes mèdiques d'Amposta.
Façana del centre de rehabilitació i noves consultes mèdiques d'Amposta. | Ajuntament d'Amposta
L'Hospital Comarcal d'Amposta ha formalitzat ja la compra del local on està ubicat el centre de rehabilitació i noves consultes mèdiques, situat a l'avinguda Catalunya 66-72 d'Amposta. Ho ha fet un any abans del que estava previst, un avançament que ha suposat un estalvi de 4.000 euros en interessos, segons ha informat el consistori ampostí. "Ho hem avançat per posar ja punt i final a la polèmica generada al voltant d'estes instal·lacions i el cost que han tingut", assenyala l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs.

Per formalitzar esta compravenda, l'Hospital Comarcal d'Amposta ha amortitzat 200.338 euros que corresponen a les quotes de lloguer amb opció a compra previstes pel 2017 més la quota final de 129.263 euros. En total, l'adquisició d'estes instal·lacions, que ara passen a ser municipals, ha estat d'1,5 milions d'euros aproximadament.

La quota de lloguer amb opció a compra era de 12.758 euros més IVA, de 800 metres quadrats distribuïts en dos plantes. "Ha estat una operació que ha suposat una despesa molt important per a l'Hospital Comarcal", ha recordat Tomàs.