La mel perellonenca d'artMuria arriba a Taiwan

La marca de mel de luxe del Perelló també està present a l'Aràbia Saudita, Japó, Corea del Sud, Hong Kong i Aràbia Saudita

Mel de taronja amb safrà.
Mel de taronja amb safrà. | Cedida
Redacció
03 de gener del 2017
Actualitzat a les 12:24h

Mel de taronja amb safrà. Foto: Cedida


La marca de mel del Perelló artMuria ha començat a distribuir recentment les seues varietats de mel de luxe a través de diferents cadenes gourmet de l'illa xinesa de Taiwan, on està tenint una "magnífica acollida", segons destaca l'empresa en una nota de premsa.

Amb més de 23 milions d'habitants, tradicionalment a Taiwan s'ha utilitzat la mel com a part d'ingredients en aliments, begudes, aliments industrials de l'àmbit de la salut i de la cosmètica, així com a matèria primera en múltiples medicaments.

En esta illa del Pacífic la mel és considerada un aliment sa i s'usa en productes naturals i orgànics. Últimament el consum de mels d'importació manté uns valors força més elevats que els convencionals locals i especialment va orientada als residents estrangers i a la tercera edat local.

La família Muria, apicultors des de 1810, elabora quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d'aromes i propietats per a les taules i els paladars més exigents, comercialitzada en diversos formats i amb presentacions exclusives.

artMuria, que recentment ha llançat una nova gamma de sabors de la varietat de taronger (safrà, tòfona blanca, tòfona negra i or), també es distribueix a nivell europeu en països com el Regne Unit, França, Suïssa, Bèlgica, Holanda i Alemanya. Al continent asiàtic també està present a l'Aràbia Saudita, Japó, Corea del Sud, Hong Kong i Aràbia Saudita. La marca de mel de luxe iniciarà en breu la seua distribució en altres països del Golf Pèrsic i als Estats Units.