L'Ajuntament de Roquetes destina recursos per ajudar este Nadal a persones necessitades

Es compraran productes d'higiene personal, neteja i aliments | Les famílies necessitades també han rebut lots de productes nadalencs

Redacció
23 de desembre del 2016
Actualitzat el 24 de desembre a les 16:06h
Els lots de Nadal que han rebut les famílies.
Els lots de Nadal que han rebut les famílies. | Cedida
L'Ajuntament de Roquetes ha destinat este Nadal una partida de 5.800 euros per a la compra de productes d'higiene personal i neteja, així com alguns aliments que habitualment no són facilitats per les entitats de la ciutat que s'encarreguen de subministrar este tipus d'ajudes.

La regidoria de Qualitat de Vida del consistori també ha destinat part d'este import a la compra de 25 lots de productes nadalencs, que han estat repartits entre estes famílies necessitades del municipi pels serveis socials de l'Ajuntament.

Este ajut pretén prestar atenció integral a les persones i famílies de Roquetes amb mancances econòmiques o personals, atenent a les necessitats puntuals bàsiques de subsistència com són l'alimentació, els productes bàsics de neteja personal i de neteja de la llar, segons ha informat el consistori roquetenc en un comunicat.

Amb esta aportació econòmica es complementa la subvenció anual que Càritas-Roquetes rep per tot el treball i ajuda social que porta a terme a la ciutat. Amb la voluntat de continuar l'any vinent amb este augment, s'ha previst al nou pressupost del 2017 un increment de l'aportació als fons de solidaritat per tal de donar més suport econòmic a les entitats de caràcter solidari que hi ha a Roquetes. La inversió en despesa social per a l'any vinent s'ha augmentat així fins al 3,03 % del pressupost total de l'Ajuntament.