El 59.444 porta un 4rt premi a Batea

El bar restaurant Ca l'Antoni de Batea ha venut un dècim

Els nens que han cantat el 59.444
Els nens que han cantat el 59.444 | ACN
ACN / Redacció
22 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:20h
La Grossa de Nadal ha deixat de bon matí un primer petit pessic a les Terres de l'Ebre. Un dècim del primer quart premi de la rifa, el 59444, s'ha venut des del bar restaurant Ca l'Antoni de Batea, a la Terra Alta. El bitllet es va comprar a la màquina i amb un número a l'atzar. Antoni Altés, propietari de l'establiment, que exerceix d'administrador únic de loteria al municipi, no té coneixement de qui pot ser la persona afortunada amb este matiner premi de 20.000 euros. El 59444 no és el número propi que juga el bar amb les seus clients. Altés ha assegurat que se sent afortunat d'haver repartit "felicitat a qui li hagi tocat" tot i que li hauria agradat que fos el "seu número", el 03811 que juga regularment des del restaurant. Com encara queda molt sorteig per endavant, el propietari de bar Ca l'Antoni no descarta "poder repartir més premis entre la gent de Batea".

El primer quart premi de la grossa de Nadal s'ha cantat cap a les 9.15 hores. Se n'han venut sèries a Sort i Manlleu, a més de dos dècims a Barcelona, un a Roses (Alt Empordà) i un altre a Batea (Terra Alta), deixant un total de 480.000 euros. A tots ells, esclar, cal descomptar-los un 20%, el percentatge que s'endú Hisenda per totes les butlletes premiades amb més de 2.500 euros.

Podeu seguir tot el sorteig EN DIRECTE al minut a minut a l'aguaita i comprovarsi teniu butlletes premiades.

Cada català ha gastat, segons Loteries i Apostes de l’Estat (LAE), una mitjana de 58,41 euros en el sorteig extraordinari, 1,5 euros més que l’any passat. Per demarcacions, les administracions de Lleida hauran venut 133,71 euros per habitant –gràcies, en part, a les altes vendes de la famosa administració La Bruixa d’Or–; a Barcelona, 56,62 euros per persona; a Tarragona, 44,29 euros per ciutadà; i a Girona, els més modestos, 42,87 euros.
 
En total, doncs, Catalunya haurà gastat uns 438,57 milions d’euros en dècims, una xifra superior als 427,9 de l’any passat. De fet, aquest increment està en sintonia amb les bones sensacions de la major part de les administracions, que percebien aquestes darreres setmanes un augment en les vendes, sobretot a última hora.