L'Ajuntament d'Amposta contractarà 14 persones dins de plans d'ocupació

Són del programa Treball i Formació del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i començaran a treballar abans d'acabar l'any

Els llocs de treball estan destinats a persones desocupades inscrites a l'Oficina de Treball d'Amposta i majors de 45 anys.
Els llocs de treball estan destinats a persones desocupades inscrites a l'Oficina de Treball d'Amposta i majors de 45 anys. | Cedida
Redacció
19 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:59h
L'Ajuntament d'Amposta contractarà abans d'acabar l'any 14 persones dins dels plans d'ocupació del programa Treball i Formació del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, un programa que l'Ajuntament va sol·licitar a través de l'Àrea de Polítiques Actives d'Ocupació.

Enguany els llocs de treball seran 3 operaris d'obra pública, 2 jardiners, 2 conserges, 4 operaris de neteja viària, 1 operari de neteja d'instal·lacions, 1 xofer i 1 ajudant electricista.

Estos llocs de treball estan destinats a persones desocupades inscrites a l'Oficina de Treball d'Amposta com a demandants d'ocupació (DONO) abans del dia de la inscripció de l'oferta, majors de 45 anys que no perceben cap prestació o subsidi o bé perceptors de la Renda Mínima d'Inserció. 

Les ofertes estaran obertes fins al dia 22 de desembre de 2016, i el procés de selecció es farà el divendres 23 de desembre a partir de les 9 hores a l'edifici de la Biblioteca Comarcal – Sebastià Juan Arbó, Plaça del Castell 13 – 15 d'Amposta.

Es poden consultar totes les ofertes en este enllaç.