Desconvocada la vaga al transport sanitari ebrenc i del Camp de Tarragona

L'empresa retira la proposta de reducció de la jornada laboral

Una setantena de treballadors es concentraven fa dues setmanes davant la seu de la UTE Egara-Lafuente a Tarragona.
Una setantena de treballadors es concentraven fa dues setmanes davant la seu de la UTE Egara-Lafuente a Tarragona. | ACN
Redacció
13 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:25h
Els treballadors de l’empresa Ivemon Egara, encarregada del transport sanitari a les Terres de l’Ebre i al Camp de Tarragona han desconvocat la vaga que tenien previst iniciar en els pròxims dies en protesta de la reducció de la seua jornada laboral. Segons denuncies, l’empresa els pretén imposar una reducció d’unes 160 hores de mitjana anuals per empleat. El comitè d’empresa manifesta en un comunicat que després de diversos dies de reunions Ivemon Egara, “retira la mesura proposada deixant sense efecte el procediment indicat de modificació substancial de condicions de treball”.

Així mateix, els treballadors afegeixen que seguiran aplicant el mateix calendari laboral que venien aplicant “des de fa molts anys” i es feliciten pel fet que la paralització de les mesures, un fet que “ha evitat que més de mig miler de famílies es vegin afectades per retallades econòmiques”. D’altra banda, anuncien que intentaran que “totes les noves contractacions es facen amb contractes dignes i no amb un 40% menys del que el conveni col·lectiu marca per als treballadors del transport sanitari”.