Un parc d'atraccions i els personatges Disney, protagonistes de les festes nadalenques a Amposta

Com a activitats solidàries s'ha programat el Festival Solidari de Sant Esteve, la travessia Neda el Nadal i la cursa de Sant Silvestre

La Caseta del Nadal, a la plaça del Mercat d'Amposta.
La Caseta del Nadal, a la plaça del Mercat d'Amposta. | Ajuntament d'Amposta
Redacció
12 de desembre del 2016
Actualitzat a les 19:14h
Els personatges Disney seran els protagonistes de les diferents activitats infantils que ha programat l'Ajuntament d'Amposta coincidint amb el Nadal. Mickey i Minnie, la Ventafocs o la Bella ompliran de màgia la ciutat, tot coincidint amb el 80è aniversari de Disney. En este sentit, està prevista la visita de Mickey i Minnie per al dia 29 a la plaça del Mercat, i una desfilada d'una carrossa del Festival Disney divendres, 30 de desembre, al matí, segons ha informat el consistori.

Disney també serà l'eix central del Festival Solidari de Sant Esteve que enguany s'ha programat per al divendres 30 en dos passis: un a les 17 hores i l'altre a les 18. Hi actuaran la Fila, EtcA, CBE Quick Dance, Gimnàs Alfaro, Espai Polivalent Bombolles i els solistes Mari Pau Medina i Àngel Miñana. Serà a la Fila i tindrà un donatiu mínim de 3 euros per persona. Tots els donatius es destinaran a adquirir joguines per als xiquets i xiquetes amb necessitats. 
    
Respecte a les activitats solidàries per adquirir joguines, enguany també s'ha tornat a programar la cursa de Sant Silvestre, el dia 31, amb un donatiu de 3 euros. Per primer cop, el dia 24 es farà la cursa nedant per l'Ebre Neda el Nadal-Sant Silvestre. En este cas, la inscripció serà de 5 euros.

La Caseta de Nadal al Mercat i un parc d'atraccions als Xiribecs    
D'altra banda, com l'any passat, la Caseta de Nadal omplirà d'activitat la plaça del Mercat. Serà allí on el Pare Noel farà entrega de joguets als xiquets. I una de les novetats d'enguany serà el parc d'atraccions infantil que s'instal·larà al Parc dels Xiribecs a partir del 23 de desembre.