Les vagonetes de l'accelerador vertical de Ferrari Land comencen a córrer

Un vídeo mostra com una vagoneta prova un tram del recorregut | L'espai dedicat a l'escuderia italiana té previst obrir a l'abril del 2017

Una vagoneta puja un tram del recorregut de l'accelerador vertical.
Una vagoneta puja un tram del recorregut de l'accelerador vertical.
Redacció
01 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:57h


L'accelerador vertical de Ferrari Land està en fase de proves. Un vídeo mostra com una vagoneta prova un tram del recorregut que haurà de fer a tota velocitat quan l'espai dedicat a l'escuderia italiana obre les portes. PortAventura té previst inaugurar Ferrari Land a l'abril del 2017, coincidint amb el tret de sortida de la nova temporada.

​Alguns detalls del parc
El parc tindrà més de 60.000 metres quadrats i s'hi han invertit més de 100 milions d'euros. La zona dedicada al Cavallino Rampante comptarà amb zones que transportaran al visitant fins al poble de Maranello, situat al nord d'Itàlia, a la regió d'Emília-Romanya. Hi haurà edificacions que estaran inspirades en la casa d'Enzo Ferrari i d'altres façanes amb reproduccions de la plaça de Sant Marc de Venècia, el Coliseu de Roma i la Scala de Milà.

A banda, comptarà amb botigues, una sala amb vuit simuladors semiprofessionals –sis per adults i dos per xiquets-, un circuit amb més de 570 metres –pensat per a tota la família-, dos torres de rebot de 56 metres d'alçada en forma de pistó, i la nineta dels ulls del parc, l'accelerador vertical.

El parc donarà feina a prop de 200 persones, a banda de les que ja contracta habitualment. A més, este parc disposarà "d'una atracció icònica", la Ferrari Experience, un espai dedicat al trisme familiar però també a aquells fans de la F1. PortAventura manté en secret els detalls, però destaca que la façana inclourà elements de la part davantera d'un cotxe de Fórmula 1.

El 19 de setembre, Marc Gené, pilot de proves de F1 de Ferrari, va explicar els detalls de l'accelerador vertical.