Setanta empleats de les ambulàncies es concentren a Tarragona per forçar una solució al conflicte laboral

Els treballadors de l'Ebre, Lleida i Tarragona amenacen amb endurir les protestes si les reunions d'este dimecres amb la direcció i amb la Regió Sanitària del Camp de Tarragona no desencallen la situació

Una setantena de treballadors s'han concentrat este matí a la seu de la UTE Egara-Lafuente a Tarragona.
Una setantena de treballadors s'han concentrat este matí a la seu de la UTE Egara-Lafuente a Tarragona. | ACN
ACN
30 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:25h
Una setantena de treballadors de les ambulàncies de les zones de les Terres de l'Ebre, Tarragona i Lleida s'han concentrat este dimecres al matí davant la seu de la UTE Egara-Lafuente, ubicada al polígon Riu Clar de Tarragona.

Els empleats de les ambulàncies s'han concentrat mentre els representants dels tres comitès d'empresa s'han reunit amb la direcció a fi de resoldre el conflicte laboral que arrossega la UTE. Els treballadors denuncien que la UTE vol imposar un nou quadrant laboral, eximint-los de les hores d'excedència i contractant nou personal de forma precària perquè les assumisquen, mitjançant l'aplicació de l'article 41 de l'Estatut dels Treballadors.

Amb una plantilla conjunta de 800 treballadors, el col·lectiu avisa d'endurir les protestes i no descarta de convocar vagues si les negociacions -tant amb la reunió amb direcció com amb la mediació de Salut- no arriben a bon port.