L'Ampolla celebra este cap de setmana la Festa de la Segregació

Tots els diners que es recolliran de la venda de tiquets del sopar popular aniran destinats a la Marató de TV3

Redacció
18 de novembre del 2016
Actualitzat a les 9:49h
Sopar popular de la Festa de la Segregació de l'any passat.
Sopar popular de la Festa de la Segregació de l'any passat. | Cedida
L'Ajuntament de l'Ampolla ha organitzat per a este cap de setmana un ampli ventall d'activitats per celebrar com cada any la Festa de la Segregació, segons ha informat el consistori en una nota de premsa.

Com ja és tradicional, este dissabte tindrà lloc un sopar popular a base de bou estofat al Casal Municipal. A més de ser una festa commemorativa, també té una connotació solidària, perquè tots els diners que es recaptaran de la venda dels tiquets del sopar (1€) aniran destinats a la Marató de TV3. 

Durant la nit, i sent un dels darrers actes de la IV Setmana del Comerç, es farà el sorteig dels vals regal que els establiments que hagen participat en la iniciativa hauran repartit als seus clients. Posteriorment, hi haurà ball amb l'orquestra Cimarrón.

Per escalfar motors, este divendres, a les 20 hores, a la Plaça Catalunya, i en el marc de la Setmana del Comerç, hi haurà la degustació Mossets, acompanyada per la xaranga. Més tard, a les 22 hores, al mateix lloc, serà el concert amb Miquel Rullo.

Com a punt i final de la Festa de la Segregació i de la Setmana del Comerç, este diumenge, a les 11 del matí, a la platja de les Avellanes, tindrà lloc la Festa de l'Associació Amics del Cavall amb passejades en carro i poni, actuacions musicals i barbacoa. Per la tarda, a les 18 hores, a la plaça González Isla, hi haurà xocolatada i animació amb Lo Golafre.
 

Festa de Festa de l'Associació Amics del Cavall de l'any passat. Foto: Cedida