Nou empreses de les Terres de l'Ebre rebran a La Ràpita els premis Cambra

L'acte tindrà lloc al Pavelló Firal rapitenc el proper dijous, 24 de novembre | El jurat atorgarà els premis a les empreses que han destacat per les estratègies empresarials al llarg de la seua trajectòria | El Col·lectiu de Cuina del municipi cuinarà el sopar en l'acte d'entrega

Redacció
16 de novembre del 2016
Actualitzat el 19 de novembre a les 9:50h
Jurat dels Premis Cambra.
Jurat dels Premis Cambra. | Cedida
Nou empreses de les Terres de l'Ebre rebran el proper dijous, 24 de novembre, els premis Cambra en l'acte d'entrega dels guardons que tindrà lloc al pavelló firal de La Ràpita davant 250 empresaris, segons ha informat el consistori rapitenc en una nota de premsa.

Els premis, que organitza la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, i compten enguany amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Ràpita, s'atorguen en les modalitats d'Internacionalització, Innovació, Millor trajectòria, Responsabilitat social i emprenedoria, i inclouen dos reconeixements a dos entitats per les seues iniciatives.

El jurat, constituït pel president i vicepresidents de la Cambra, la Diputació de Tarragona, el Departament d'Empresa i Coneixement, ACC10, la Universitat Rovira i Virgili (URV), i representants de les patronals, ha decidit atorgar estos premis a les empreses que han demostrat i aconseguit destacar per les estratègies empresarials al llarg de la seua trajectòria.

"És una nit per lliurar un reconeixement merescut a les empreses que amb el seu esforç fan possible que la seua continuïtat siga més productiva dins d'un món globalitzat cada vegada més competitiu", ha afirmat el president de la Cambra, José Maria Chavarria. D'altra banda, l'alcalde de La Ràpita, Joan Caparrós, ha agraït a la Cambra "el fet que enguany el municipi haja estat escollit per acollir l'acte d'entrega", i ha valorat l'estreta col·laboració establerta amb l'ens cameral en diversos projectes de dinamització empresarial.

Caparrós ha destacat que els premis "busquen ser la trobada de l'empresariat ebrenc", i són un "reconeixement a l'excel·lència de les empreses ara que més que mai necessiten aportar esta mena de valor afegit, com també apostar pel talent dels treballadors, per diferenciar-se”.

Els premis representen una fulla d'acant, i està inspirada en la decoració de la barana de l'escala principal de la casa Brunet, seu de la Cambra. L'artesà barceloní i resident a Tortosa Manel Romero, amb més de trenta-cinc anys d'experiència professional com a mestre orfebre, ha estat l'encarregat de realitzar les peces dels premis. La fulla d'acant té un significat de triomf, d'èxit important, assolit superant dificultats i adversitats, amb lluita i esforç.

Sopar a càrrec del Col·lectiu de Cuina de La Ràpita
A continuació de l'entrega dels guardons, que començarà a les 20 hores, tindrà lloc un sopar a càrrec del Col·lectiu de Cuina de La Ràpita, on nou restaurants cuinaran productes autòctons, en una magnífica demostració gastronòmica.