Els esportistes ampostins se citen a la Gala de l'Esport Ampostí

També s'entregarà la Medalla d'Honor de la Ciutat al Futbol Club Amposta

Botes de futbol.
Botes de futbol. | Joaquim Albalate
Redacció
04 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:51h
Una trentena d'esportistes i entitats esportives d'Amposta, que van destacar per la seua trajectòria esportiva durant la temporada passada, seran reconeguts este divendres en la XXXII Gala de l'Esport Ampostí. "Una de les cites més importants del món esportiu ampostí", ha informat el consistori en una nota de premsa. 

En el marc d'esta gala, el Futbol Club Amposta rebrà la Medalla d'Honor de la Ciutat. Així es va aprovar per unanimitat en el marc del Ple extraordinari del 28 d'octubre. El consistori ampostí ha decidit atorgar la màxima distinció al Club Esportiu amb caràcter retroactiu després que l'any 2015 celebrés el centenari de la seua fundació. 

Com a justificant de què hagen atorgat esta distinció, han explicat que "al llarg de tots estos anys, esta entitat ha exercit un paper important, no només en la dinamització esportiva de la ciutat, sinó també en la seua dinamització social, exercint un paper cohesiu i integrador. Pel Club Futbol Amposta hi han passat, al llarg de tots estos anys, milers d'ampostins, que han format part d'un equip i han aprés tots estos valors".