Aturat el tren Flix-Barcelona amb 30 passatgers a bord per una avaria

Els viatgers han estat traslladats a un comboi enviat buit des de Reus i han reprès el viatge amb més d'una hora i mitja de retard

Imatge d'arxiu d'un tren a Duesaigües, a la línia R-15
Imatge d'arxiu d'un tren a Duesaigües, a la línia R-15 | www.trenscat.com
Redacció
02 de novembre del 2016
Actualitzat a les 22:26h
ACTUALITZACIÓ 21.13 hores: 100 minuts de retard
La trentena de passatgers del tren que ha quedat aturat a mitja tarda al baixador de Duesaigües, a la línia R-15, han pogut reprendre la marxa després de ser traslladats a un altre comboi, que ha enviat la companyia Renfe des de Reus. El viatge, això sí, s'ha reiniciat passats uns minuts de les 8 de la tarda, amb més d'una hora i mitja de retard.

INFORMACIÓ 19.00 hores: Nova avaria, ara a l'R-15
Avui li toca a la línia R-15. Un tren que ha sortit esta tarda a les 17.25 de l’estació de Flix amb destí Barcelona Estació de França ha quedat aturat amb una trentena de passatgers a bord a Duesaigües-l’Argentera. Segons ha informat Renfe, el motiu de la nova incidència ha estat una avaria mecànica. Avaluada la situació, la companyia enviarà microbusos per tal que els passatgers puguen continuar el viatge, al mateix temps que hi desplaça també un comboi buit, des de Reus. “Es farà servir el trasllat que siga més ràpid i còmode per als viatgers”, ha explicat un portaveu de Renfe.

El nou incident arriba menys de 24 hores després que un tren quedés aturat una hora i mitja a Tortosa, ahir a la nit, perquè Renfe va assignar per error el servei a un maquinista que estava de baixa.