A ​presó dos hòmens per robar en magatzems agrícoles a Falset

Un veí va alertar els Mossos de la presència dels lladres

Els objectes recuperats dels robatoris a Falset
Els objectes recuperats dels robatoris a Falset | Mossos d'Esquadra
Redacció
02 de novembre del 2016
Actualitzat a les 22:39h
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Falset van detindre el 29 d'octubre passat dos hòmens, ambdós de 20 anys, de nacionalitat romanesa i sense domicili conegut, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força i també per dos robatoris amb força en dos magatzems, tots dos en grau de temptativa.

El 29 d'octubre la policia catalana va rebre avís d'un testimoni que els alertava que la porta d'accés d'un dels pisos del bloc on vivia estava oberta, fet que el va fer sospitar. Una patrulla es va desplaçar fins al lloc i van observar que el pany estava forçat, de manera que van decidir entrar i, un cop dins, van trobar-hi dos hòmens i diversos objectes de dubtosa procedència repartits entre les diferents estances. Alguns d'estos objectes eren una escopeta de caça i diverses eines agrícoles que constaven com a sostretes la nit anterior en una casa de la partida de Baboixos, a Falset. El propietari, que va denunciar que li havien robat més objectes, va detallar que un dels panys del magatzem estava forçat.

Els Mossos van detindre els dos hòmens per un robatori amb força a domicili. La investigació no es va tancar i això va permetre vincular els dos hòmens amb altres temptatives de robatori amb força en magatzems agrícoles ubicats just a 150 metres de la casa on havien entrat a robar el 28 d'octubre.

Els detinguts van passar a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció i Primera Instància de Falset este dimarts i el jutge va decretar-ne l'ingrés a presó.